Rólunk

Mi öszekapcsoljuk a keresletet a kínálattal. Arculattervezés, marketing, tanácsadás és szoftverfejlesztés: olyan szakterületek, melyekben kollégáink komoly tapasztalattal rendelkeznek és megértik az igényeket. Ügyfeleinknek kiválasztjuk azt a megbízható beszállítót, akikben még soha nem csalódtunk.

A kiválasztás után közvetítjük az igényeket és ellenőrizzük a megvalósítást. Mi garantáljuk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen! 2010 óta ápoljuk elégedett ügyfeleinkkel a kapcsolatot és várjuk leendő ügyfeleinket.

Szolgáltatásaink

"You are what you do, not what you say you'll do." 
- C.G. Jung -

Arculattervezés

Arculattervezésben a legjobbakkal dolgozunk. Nem elégszünk meg a széppel, ügyfeleinknek a tökéleteset közvetítjük. A projektek sikeressége ügyfeleink mosolyán és elégedettségén mérhető. Csak mosolyó ügyfeleink vannak!

Marketing

Marketing megoldásból sok van. Mi a sikeres megoldásokat szállítjuk! Kiállítások szervezése, reklámfilmek készítése, social marketing, tartalom készítés, nyomdai munkák és ajándéktárgyak készítése, ami szerintünk mérhető erdeményt hoz korrekt áron.

Tanácsadás

Tanácsadásra szükség van néha. Van, amikor triviálisnak tűnő megoldásokat nem látnak meg cégvezetők, mert szükség van egy külső szemlélőre. De olyan helyzetek is adódnak, amikor komoly tanulmányok kellenek egy menedzsment döntés előkészítéséhez. Állunk rendelkezésre!

Szoftverfejlesztés

Tudjuk, manapság mindenki szofvert vagy weboldalt fejleszt. De vajon mindenki, aki weboldalt vagy szoftvert fejlesztet meg van elégedve a kapott szolgáltatással? Nálunk igen.

Híreink

Sokat utazunk és sok energiát használunk. Cégünk elkötelezett a fenntartható fejlődés és a környezettudatoság mellett. Célunk egy naperőmű építése, mellyel cégcsoportunk CO2 kibocsátását tudjuk kompenzálni.

Kapcsolat

    Magyarország 1143 Budapest, Stefánia út 16.

    +36-70-387-17-77


Lépjen kapcsolatba velünk