Rólunk

Mi öszekapcsoljuk a keresletet a kínálattal. Arculattervezés, marketing, tanácsadás és szoftverfejlesztés: olyan szakterületek, melyekben kollégáink komoly tapasztalattal rendelkeznek és megértik az igényeket. Ügyfeleinknek kiválasztjuk azt a megbízható beszállítót, akikben még soha nem csalódtunk.

A kiválasztás után közvetítjük az igényeket és ellenőrizzük a megvalósítást. Mi garantáljuk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen! 2010 óta ápoljuk elégedett ügyfeleinkkel a kapcsolatot és várjuk leendő ügyfeleinket.

Szolgáltatásaink

"You are what you do, not what you say you'll do." 
- C.G. Jung -

Tegyük jobbá a világot

Készen állunk arra, hogy jobbá tegyük a világot, harcoljunk a klímaváltozás, szárazság és élelmiszerhiány ellen. A sós óceán- és tengervizet 0% kibocsátással édesvízzé alakítjuk, melyet mezőgazdasági öntözésre lehet használni. Tökéletes megoldás a sivatagi földműveléshez.

Alfie bluetooth kisállat chipolvasó

A Business Rally Hungary a kizárólagos forgalmazója a világ első bluetoothos kisállat chipolvasójának. Ideális eszköz állatorvosok, állatmentők és állatbarát üzletek számára. Egy szuper mobilalkalmazással további lehetőségek nyílnak meg a chipolvasót használók számára.

Arculattervezés

Arculattervezésben a legjobbakkal dolgozunk. Nem elégszünk meg a széppel, ügyfeleinknek a tökéleteset közvetítjük. A projektek sikeressége ügyfeleink mosolyán és elégedettségén mérhető. Csak mosolyó ügyfeleink vannak!

Marketing

Marketing megoldásból sok van. Mi a sikeres megoldásokat szállítjuk! Kiállítások szervezése, reklámfilmek készítése, social marketing, tartalom készítés, nyomdai munkák és ajándéktárgyak készítése, ami szerintünk mérhető erdeményt hoz korrekt áron.

Tanácsadás

Tanácsadásra szükség van néha. Van, amikor triviálisnak tűnő megoldásokat nem látnak meg cégvezetők, mert szükség van egy külső szemlélőre. De olyan helyzetek is adódnak, amikor komoly tanulmányok kellenek egy menedzsment döntés előkészítéséhez. Állunk rendelkezésre!

Szoftverfejlesztés

Tudjuk, manapság mindenki szofvert vagy weboldalt fejleszt. De vajon mindenki, aki weboldalt vagy szoftvert fejlesztet meg van elégedve a kapott szolgáltatással? Nálunk igen.

Híreink

Cégünk a COVID-19 járvány idején orvosi szájmaszkokat és KN95 maszkokat importál főként önkormányzatoknak, gyógyszertáraknak, közüzemeknek. A mostani helyzetben a magas kereslet és a szállítási kapacitás túlterheltsége egekbe lökte az árakat, azonban az importőrök és a kereskedők is komoly árrést alkalmaznak. Mi segíteni szeretnénk a védekezést azzal, hogy profit rátánk rendkívül alacsony, melybe az árfolyam kockázatot is bele kalkuláltuk. Hamarosan a lakosság számára is elérhető online webshopot fogunk indítani, ahol a jelenlegi piaci árak feléért lehet majd hozzájutni a járvány idején elengedhetetlen védőfelszereléshez.

Kapcsolat

    Magyarország 1143 Budapest, Stefánia út 16.

    +36-70-387-17-77


Lépjen kapcsolatba velünk